Skip to main content

BADMINTON VRIJDAG 18:00 - 20:00

BADMINTON VRIJDAG 18:00 - 20:00

Badminton: is zowel een recreatieve als competitieve sport die zeer toegankelijk is voor jong en oud. Deze sport wordt indoor gespeeld waarbij je één tegen één of twee tegen twee tracht de shuttle de grond te laten raken op het speelveld van je tegenstander.

Er kan vrijblijvend les gevolgd worden (enkel op vrijdag) bij lesgever Peter Moens. Gelieve hiervoor een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien je les wilt ten laatste de dag ervoor doorgeven.

Er zijn twee kleedkamers ter plaatse, douchen kan eventueel in de kelder van K7. 
Op vrijdag is er één terrein voorzien voor lessen. 

Racket dien je zelf mee te nemen. Shuttles ook, maar die kunnen ook aangekocht worden bij Peter.

De eerste aanwezig zetten het terrein op, degene die als laatste spelen breken terug af. Bij drukte spelen we altijd met 4 per terrein en geven we na elk spelletje de mensen op de bank de kans ook te spelen. Gelieve ook iedereen de kans te geven om met elkaar te spelen.

Indien de sportzaal is afgesloten kan men contact opnemen met de interne bewakingsdienst op het nr 093323091. Als er geen andere sportgroepen komen na de badminton moet men de zaal ook laten afsluiten door de interne bewakingsdienst. 


Evenement Eigenschappen

Startdatum vrijdag 12-07-2024 18:00
Einddatum vrijdag 12-07-2024 20:00
Max. deelnemers 15
Ingeschreven 0
Aantal plaatsen 15
Prijs per persoon Gratis
Locatie SPORTHAL

Login om in te schrijven